2012. november 24., szombat

Hirdetések - Krisztus Király vasárnapja



* E héttel véget ér az évközi idő, s jövő vasárnappal egy új egyházi évet kezdünk. Ez alkalomból egy rövid, mindössze kb. másfél órás zenés-elmélkedős szentségimádást tartunk szombat este 19:00-20:00, melyre mindenkit - fiatalt és időset egyaránt - várok.
* Pénteken gyerekmise és  ministráns hittan.
* Jövő vasárnap újra latin liturgikus gyakorlás lesz 10:45-től, s az ádventi időtől majd bevezetjük a heti egyszeri latin szentmisét is.
* Énekkarunknak köszönöm a szép éneket ma is, csütörtökön is, hétfőn is. Próbánk e héten hétfőn és szerdán a szentmise után lesz.
* A héten elkezdtük a fűtés beszerelését. Köszönet Kovács Ottónak és apukámnak a beszerelésért. Köszönet az adományozóknak is - összesen eddig 3970 € gyűlt össze. 3857,22 volt a párnák költsége, s a beszereléshez szükségesek még nincsenek lezárva. Bízom benne, jól fog működni. Amik a padokban voltak párnák, pokrócok stb. azokat hátra tettük - reméljük, itt már nem lesz rájuk szükség. Igyekeztünk minden helyre tenni fűtést - ha valahova nem jutott, vagy el lett feledve, akkor kérlek, szóljatok, és megbeszéljük. De még egy kérésem van ezzel kapcsolatban. Hétközben a szentmiséken sajnos nem vagyunk túl sokan, a padokban kb. 30-40. Ezért az lenne a legjobb, ha csoportosulnátok minél kevesebb padba, hogy ne kelljen fűtenünk az összes padot minden szentmisén... Tudom, hogy "megvan mindenkinek a helye", de egy kis akarattal sokat el lehet érni... tényleg csak akarni kell... Sokkal gazdaságosabb, ésszerűbb, szebb, praktikusabb, keresztényibb lenne.
* Naptárak...
* Fenyőfa - ha valaki fel szeretne ajánlani, s ha megfelelő - kérlek, jelentsétek be a sekrestyében.
* Ma gyűjtésünk van - egyházmegyei szinten - a papi szeminárium javára. Jövő héten pedig a karitászra van gyűjtés országszerte. IFM!
* Van új püspökatyánk! Levél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése